Az otthonfelújítás manapság a kedvező kormányzati döntéseknek köszönhetően nagyon fontos szerepet tölt be életünkbe. Minden család szeretne komfortosabb és kedvezőbb adottságú otthont teremteni. Az otthonfelújítás és a klíma telepítés ma már együtt jár, hiszen a klímaberendezés mindennapos használati cikk.

A kormány számos igen vonzó lehetőséget biztosít, amellyel könnyen elérhető egy régen vágyott álomotthon.

Legyen szó CSOK-ról, babaváró hitelről vagy otthonfelújítási támogatásról a King Klíma Kft. segít Önnek a megvalósításban. Kérem éljen a lehetőséggel, hiszen nem mindennap újíthatjuk otthonunkat féláron!!!

Otthonfelújítás klíma féláron a King Klímával!

-most féláron szereltethet klímát otthonába

-most féláron alakíthat ki korszerű fűtési rendszert otthonában

-most féláron juthat hozzá az ingyenes fűtési rendszer kiépítéséhez (fűtő klímák és naplemes rendszer telepítése)

Használja ki a lehetőséget és telepítsen klímát most!

Keressen bizalommal!

Tel: 06-30-952-8129, 06-30-419-4666

 

Otthonfelújítás, klíma fűtés telepítés most féláron

Az otthonfelújítás támogatás segít olyan hűtő-fűtő klíma telepítésésben, amellyel kiválthatja jelenlegi fűtési rendszerét. Így nemcsak nyáron használhatja ki klímáját hanem egész évben. Most féláron juthat hozzá ehhez a kedvező fűtési megoldáshoz, amely rezsicsökkentő megoldást nyújt a családoknak és még környezetbarát is.

Klímával fűteni olcsó, gazdaságos komfortos, egészséges és környezetbarát. Olyan fűtési technológia, amellyel nemcsak pénztárcánkat kímélhetjük, hanem felelősségteljesen gondoskodhatunk saját magunkról és környezetünkről. Éljünk zöld otthonban, hogy a jövő is élhessen!

 

Otthonfelújítás, klíma féláron

Régóta szeretne klímát otthonába? Szeretné végre kényelmesen eltölteni a nyári forró napokat? Itt az egyedülálló lehetőség, most mindezt féláron megteheti az otthonfelújítás támogatás igénybe vételével.

Az egyre inkább forrósodó nyári hónapokban segítséget a légkondicionáló berendezések nyújtanak. Manapság lehetnek akármilyen vastagak a falak és jól hőszigetelt házak, egy-két nap és elviselhetetlen hőmérséklet alakul ki az otthonokban. Egyre többen költöznek lakásokba ahol szinte már alap háztartási gépnek számít a klíma. A meleg elviseléséhez az egyetlen tökéletes megoldást a hűtőbetrendezések nyújtják.

 

Otthonfelújítás, ingyenes fűtés kialakítása a King Klímával!

Ingyenes fűtést szeretne? Ez nem csak álom!

Klíma és napelem együtt a tökéletes ingyenes megoldás!!!

A klímaberendezések tökéletesen alkalmasak fűtésre, a hőszivattyús rendszernek közsönhetően ráadásul igen költséghatékonyak, mivel a felvett áramhoz képest sokkal több hőenergiát adnak le.

Ha pedig napelemet telepítünk akkor az áramfelhasználást kiváltjuk a napenergia által termelttel, így tulajdonképpen teljesen ingyenesen fűthetjük otthonunkat. Arról nem beszélve, hogy mindez környezetbarát, nem termel égésterméket és megújuló energiát hasznosít. Sajnos a közhiedelemben még mindig az egyéb fűtési módszerek az elterjedtek (bizonyos okokból!), viszont fel kell hívnom a figylemet arra, hogy ma már létezik ingyenes és környezetbarát fűtési módszer!!!