Miért éri meg klímával fűteni a XXI. században? Napjainkban a modern fűtési technológiák forradalmát éljük. A régi, elavult fűtési rendszerek helyett sorra jelennek meg a különböző innovatív technológiák, melyek között klímával fűteni az élvonalban van számos előnye miatt. A mai klímaberendezések sok helyen már teljesen átvették a fűtés irányítását gazdaságosabb, költséghatékonyabb tulajdonságai miatt.

Miért éri meg klímával fűteni?

1. Olcsó

miért éri meg klímával fűteni? Mert olcsó, kedvezőbb mint gázzal. De hogyan tud kedvezőbb lenni egy elektromos áramot felhasználó fűtési technológia? A válasz egyszerű: a befektetett energia többszörösét adja vissza. A korszerű hűtő-fűtő klímaberendezések ugyanis 1 kW villamos áramból, kb 4-5 kW-os fűtési energiát képesek produkálni. Így 4 kw fűtési energiáért csupán 1 kw-t áram értékét fizetjük. Ez jelentős megtakarítás. Arról nem is beszélve, hogy az áramszolgáltatók támogatják az ilyen jellegű környezetbarát és energiatermelő berendezéseket és jelentős kedvezményt is nyújtanak azoknak az áramfelhasználóknak, akik klímaberendezéssel fűtenek.

2. Gazdaságos

mivel a klíma a felhasznált energia többszörösét termeli meg, így az egyike a leggazdaságosabb fűtési módszereknek. Használatával jelentősen csökkenthetjük fűtésszámlánkat.

3. Komfortos

egy gombnyomással elérhetjük a kívánt hőmérsékletet otthonunkban, mellőzve a fatüzeléssel járó mindennapos gondokat. A korszerű wifivel felszerelt klímák esetében pedig bárhol is vagyunk, telefonunk segítségével szabályozhatjuk otthonunk hőmérsékletét.

4. Biztonságos

más fűtési rendszerrel ellentétben a klímával való fűtési módszernek nincs égésterméke így nem kell tartanunk különböző mérgezésektől.

5. Egészséges

a legtöbb fűtési rendszernél jelentősen megnő a szálló por mennyisége, a klíma viszont a szűrőberendezésnek köszönhetően megszűri a port és szennyeződéseket és tiszta, allergén mentes levegőt juttat otthonunkba.

6. Modern, esztétikus

a klímaberendezések széles skálájának köszönhetően mindenki megtalálja a színben, méretben és formában leginkább otthonába illő készüléket, amely például a radiátorokkal ellentétben a modern designak köszönhetően lakásunk dísze lehet.

7. Környezetbarát

a XXI. század emberének globális feladata a környezet védelme. Fontos, hogy olyan fűtési megoldást válasszunk, amellyel megkíméljük az erdőket és nem szennyezzük a levegőt. A klíma tökéletes választás, mivel nem keletkezik égéstermék, ezáltal semmilyen káros anyagot nem juttat környezetébe.

Minden háztartásnak egyértelműen javaslom a klímával való fűtést, Próbálják ki és nem fognak csalódni! Kapnak egy megbízható, gazdaságos modern rendszert, amely védi Önöket is és környezetüket is. Mindemellett a XXI század technológiáját övezi és leszámol a régi, elavult rendszerek hiányosságaival. Ne feledje: a klíma nyáron hűt, télen fűt, Ön pedig komfortosan érezheti magát egész évben anélkül, hogy megterhelné pénztárcáját.

Összefoglalásképpen miért ajánljuk fűtési technológiaként a klímát a háztartásokban?

Mindig örömmel veszem, ha ügyfeleink fűtési technológia miatt keresnek meg, mert tudom, hogy mindenki jól jár vele. Klímával fűteni olcsó, gazdaságos komfortos, egészséges és környezetbarát. Olyan fűtési technológia, amellyel nemcsak pénztárcánkat kímélhetjük, hanem felelősségteljesen gondoskodhatunk saját magunkról és környezetünkről. Éljünk zöld otthonban, hogy a jövő is élhessen!