Üdvözlöm a King Klíma Kft. honlapján. A King Klíma Kft. 2017-ben alakult fő tevékenysége: klímaszerelés, karbantartás, javítás, klímaszerelő Hajdú-Bihar Megye területén.

Milyen gépeket forgalmaz a King Klíma Kft. mint klímaszerelő Hajdú-Bihar megye területén?

Forgalmazott klímáink közép- és felsőkategóriás termékek, hiszen nagyon fontos számunkra a megfelelő minőség és a hosszú távú megbízhatóság. Gépeink világmárkákat képviselnek és hozzák el a kívánt színvonalat teljesítményben, minőségben és designban egyaránt. A hosszú távú megbízhatóság és garancia minden ügyfél számára fontos, ezért csak olyan klímebrendezéseket forgalmazunk amelyek megfelelnek ezen feltételeknek.

 

Miért a King Klíma Kft-t válassza Hajdú-Bihar Megyében mint klímaszerelőt?

Prioritás számunkra az egyéni elégedettség. Minden háztartás és minden cég unyanúgy számít. Törekszünk olyan szoros együttműködés kialakításásra, amely bíztosítja az egyéni elégedettséget. Időt szánunk a megbeszélésre, az elképzelések megvitatásásra, lehetőségek elemzésére.

Milyen árakkal dolgozik a King Klíma Kft.? Klímaszerelés Hajdú-Bihar megye

Készülék árainkkal próbáljuk követni az előbb említett vevői elégedsettségi startégiát, mely szerint jó minőséget adunk megfizethető áron. Úgy gondoljuk a minőség ma már nem luxus és mindenki számára elérhető kell hogy legyen.

Szerelési költségel: 45.000 Ft + áfa egyszerű szerelés esetén,

Csővezetés amennyiben szükséges: 6000 Ft+áfa/folyóméter.

Tisztítás, karbantartás: 8000 Ft/klíma

Klímaszerelés Hajdú-Bihar Megye, King Klíma Kft.

Mit hoz a jövő?

A King Klíma Kft. szívesen veszi az együttműködési lehetőségeket olyan iparágakkal, területekkel amelyek a jövő innovatív megoldásait részesítik előnyben. Ezek a lehetőségek többnyire kisebb terhet jelentenek a környezeteünkre ezáltal védve saját és a jövő generációk életét. Legyen szó napelemről, hőszivattyús fűtési rendszerekről, otthonfelújítási támogatásokról a King Klíma Kft. örömmel veszi a megkeresést.

Mindig örömmel veszem, ha ügyfeleink fűtési technológia miatt keresnek meg, mert tudom, hogy mindenki jól jár vele. Klímával fűteni olcsó, gazdaságos komfortos, egészséges és környezetbarát, mindenkinek csak ajánlani tudom. Olyan fűtési technológia, amellyel nemcsak pénztárcánkat kímélhetjük, hanem felelősségteljesen gondoskodhatunk saját magunkról és környezetünkről. Napelemmel kombinálva pedig nemcsak ingyenesen hanem környezettudatosan fűthetjük otthonunkat.  Éljünk zöld otthonban, hogy a jövő is élhessen!