Üdvözlöm a King Klíma Kft. honlapján. A King Klíma Kft. 2017-ben alakult fő tevékenysége: klímaszerelés, karbantartás, javítás, A King Klíma Kft. klimaszereléssel foglalkozik Hajdúszoboszló, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Debrecen és a környező városok területén.

Idegenforgalom és klíma, klímaszerelés Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszlón kiemelkedő fontos szerepe van a turizmusnak. Az egyes apartmanok úgy tudnak versenybe szállni, ha minél korszerűbbek, és haladnak a fogyasztói igényekkel. A klímaberendezés az apartmanokban ma már alapvető cikk, amelynek megléte fokozza a vendégelégedettséget. A King Klíma Kft. örömmel dolgozik együtt olyan válllakozókkal akik szeretnék magasabb szintre emelni a vendégfogadást.

Milyen gépeket forgalmaz a King Klíma Kft. mint klímaszerelő Hajdúszoboszló területén?

Forgalmazott klímáink közép- és felsőkategóriás termékek, hiszen nagyon fontos számunkra a megfelelő minőség és a hosszú távú megbízhatóság. Gépeink világmárkákat képviselnek és hozzák el a kívánt színvonalat teljesítményben, minőségben és designban egyaránt. Forgalmazott márkáink: Gree, Midea, Lg, Fisher, Panasonic. A hosszú távú megbízhatóság és garancia minden ügyfél számára fontos, ezért csak olyan klímebrendezéseket forgalmazunk amelyek megfelelnek ezen feltételeknek.

 

Miért a King Klíma Kft-t válassza Hajdúszoboszlón mint klímaszerelőt?

Prioritás számunkra az egyéni elégedettség. Minden háztartás és minden cég unyanúgy számít. Törekszünk olyan szoros együttműködés kialakításásra, amely bíztosítja az egyéni elégedettséget. Időt szánunk a megbeszélésre, az elképzelések megvitatásásra, lehetőségek elemzésére.

Milyen árakkal dolgozik a King Klíma Kft.? Klímaszerelés Hajdúszoboszló

Készülék árainkkal próbáljuk követni az előbb említett vevői elégedsettségi startégiát, mely szerint jó minőséget adunk megfizethető áron. Úgy gondoljuk a minőség ma már nem luxus és mindenki számára elérhető kell hogy legyen.

Szerelési költségel: 45.000 Ft + áfa egyszerű szerelés esetén,

Csővezetés amennyiben szükséges: 6000 Ft+áfa/folyóméter.

Tisztítás, karbantartás: 8000 Ft/klíma

Klímaszerelés Hajdúszoboszló, King Klíma Kft.

Mit hoz a jövő?

A King Klíma Kft. szívesen veszi az együttműködési lehetőségeket olyan iparágakkal, területekkel amelyek a jövő innovatív megoldásait részesítik előnyben. Ezek a lehetőségek többnyire kisebb terhet jelentenek a környezeteünkre ezáltal védve saját és a jövő generációk életét. Legyen szó napelemről, hőszivattyús fűtési rendszerekről, otthonfelújítási támogatásokról a King Klíma Kft. örömmel veszi a megkeresést.

Mindig örömmel veszem, ha ügyfeleink fűtési technológia miatt keresnek meg, mert tudom, hogy mindenki jól jár vele. Klímával fűteni olcsó, gazdaságos komfortos, egészséges és környezetbarát, mindenkinek csak ajánlani tudom. Olyan fűtési technológia, amellyel nemcsak pénztárcánkat kímélhetjük, hanem felelősségteljesen gondoskodhatunk saját magunkról és környezetünkről. Napelemmel kombinálva pedig nemcsak ingyenesen hanem környezettudatosan fűthetjük otthonunkat.  Éljünk zöld otthonban, hogy a jövő is élhessen!