Klímafűtés előnyei

 Napjainkban a modern fűtési technológiák forradalmát éljük. A régi, elavult fűtési rendszerek helyett sorra jelennek meg a különböző innovatív technológiák, melyek között a klímafűtés az élvonalban van számos előnye miatt.

A klímafűtés kényelmes és gazdaságos

Saját és ügyfeleim tapasztalatai alapján a leggazdaságosabb és egyik legkényelmesebb fűtési megoldás a klímafűtés. Egyszerűen beállítjuk a kívánt hőfokot és klímánk a beépített érzékelő segítségével dolgozik. Mindig csak olyan fordulaton megy és annyi energiát használ amennyi éppen szükséges a hőmérséklet fenntartásához.

A klímafűtés olcsó

A hőszivattyús rendszernek köszönhetően 1 kW energiából kb. 4 kW fűtőenergiát állít elő. Így a klímafűtés rendkívül gazdaságos fűtési módszer. Ne feledjük a H tarifa igénylését! Ha fűtésre is használt klímaberendezésünk van kedvezményes áron juthatunk az áramhoz a teljes fűtési szezon alatt.

A költségeknél maradva további nagy előny, hogy a klímák beszerelése rendkívül egyszerű és nem kerül sokba. Nem úgy mint a gázkazán és hálózatrenszer kiépítése, amely bonyolult tervezési, csövezési és engedélyeztetési munkákkal jár és rendkívül drága is.

A költségek lefaragásásban már csak hab a tortán, hogy például napelemes rendszer kiépítésével szinte nullára hozhatjuk fűtési költségünket és ehhez semmi mást nem használunk fel csak a természet adta lehetőségeket.

A beépített levegőszűrőnek köszönhetően megszűri a port és szennyeződéseket és tiszta allergénmentes levegőt juttat otthonunkba. Így klímával fűteni egészséges is. Az emberekben él egy tévhit arról, hogy a klíma betegségeket okoz. Szeretném kihangsúlyozni, hogy a megfelelően működő klíma, amelyet szakember rendszeresen ellenőriz és tisztán tart nem okoz semmilyen egészségügyi problémát, sőt ahogy fent említettem még jótékony hatással is van az egészségre. 

Nincs égéstermék, nem szennyezi a levegőt. Napelemmel kombinálva pedig tökéletes megoldás a zöld otthon megteremtéséhez. A XXI. század emberének globális feladata a környezet védelme. Fontos, hogy olyan fűtési megoldást válasszunk, amellyel megkíméljük az erdőket és nem szennyezzük a levegőt. A klíma tökéletes választás, mivel nem keletkezik égéstermék, ezáltal semmilyen káros anyagot nem juttat környezetébe.

Ha az idő nem szégyelli magát Ön se tegye! Ne fagyoskodjon, kapcsoljon és fűtsön klímával!