Klíma koronavírus idején

A koronavírus megjelenése egy pillanat alatt alakította át a világot. Új szemléletet hozott magával, az otthon fontosságát és a szeretteinkkel való együtt töltött idő fontosságát. Az emberek a következő időszakban sokkal többet tartózkodnak majd otthonaikban. A családtagok hazajöttek külföldről, sokan otthonról dolgoznak, a családok beszorulnak a négy fal közé. A klíma koronavírus járvány tekintetében fontos szerepet tölt be a mindennapi életben.

Ha még a korlátozásokat fel is oldják maga a vírust követő gazdasági visszaesés és bizonytalanság is fokozza az otthon maradást. A külföldi utazások jelentős csökkenése, a külfölddel szemben fennálló bizonytalanság, az anyagi jólét megszűnése, a családdal való érintkezések számának növekedése mind több otthon töltött időt eredményez. A klíma fontosáága koronavírus idején felértékelődőtt az otthon kényelmének megteremtése miatt.

Ahogy melegszik az idő rendkívül nehéz lesz elviselni a bezártságot, ha nem megfelelő a benti hőmérséklet.

Klíma koronavírus idején:

Segít a vírus megelőzésében

A klímaberendezések korszerű szűrőberendezéssel rendelkeznek ezért megszűrik a levegőben lévő szennyeződéseket, korokozókat, ezáltal tiszta levegőt juttatva az otthonokba.

Klíma koronavírus idején
1. Megszünteti az elviselhetetlen kánikulát az otthonokban
Egyenletes hőmérsékletet biztosít az év minden szakaszában
Élvezhetőbbé teszi a nyári mindennapokat, ezáltal

– kiegyensúlyozottabb életet biztosít

– csökkenti a stresszt

– javítja a koncentrációképességet

– alvásminőséget jelentősen javítja 

 

3. Komfortosabbá teszi az átmeneti tavaszi és őszi időszakot.
4. Meghitt, téli estéket varázsol a környezet szennyezése nélkül.

A koronavírus megjelenéséig rohanó világban éltünk. Egy olyan világban ahol már nem volt igazán otthon, nem foglalkoztak a lakásokkal, házakkal, az emberek szinte csak aludni jártak haza. A a pénzüket utazásokra és egyéb szórakozási lehetőségekre költötték. Ez most megváltozott. A családok újra együtt lesznek az otthonokban ismét fontossá vált a lakás, a ház, a kert.

A klíma koronavírus idején is biztosítja az együtt töltött idő kényelmét. Télen a meghitt, meleg estéket, nyáron pedig a hűs nappalokat és éjszakákat.
Szereltessen Ön is klímát még a tavaszi szezonban, hogy a nyári családdal együtt töltött idő gondtalan legyen!