Fűtési technológia

Napjainkban a modern fűtési technológiák forradalmát éljük.
A régi, elavult fűtési rendszerek helyett sorra jelennek meg a különböző innovatív technológiák, melyek között a klímával való fűtés az élvonalban van számos előnye miatt.

Z

Olcsó

sokan úgy gondolják, hogy mivel a klíma árammal működik, árammal fűteni pedig drága, a klímával való fűtés sokba kerül. Ez egy hatalmas tévhit. A korszerű hűtő-fűtő klímaberendezésekkel fűtési energiát nyerünk, egy átlagos klíma 1 kw áramból 4 kw fűtőenergiát termel. Így 4 kw áramért csupán 1 kw-t értékét fizetjük. Ez jelentős megtakarítás. Arról nem is beszélve, hogy az áramszolgáltatók támogatják az ilyen jellegű környezetbarát és energiatermelő berendezéseket és kedvezményt is nyújtanak azoknak a felhasználóknak, akik klímaberendezéssel fűtenek.

Z

Gazdaságos

mivel a klíma a felhasznált energia többszörösét termeli meg, így az egyike a leggazdaságosabb fűtési módszereknek. Használatával jelentősen csökkenthetjük fűtésszámlánkat.

Z

Komfortos

egy gombnyomással elérhetjük a kívánt hőmérsékletet otthonunkban, mellőzve a fatüzeléssel járó mindennapos gondokat. A korszerű wifivel felszerelt klímák esetében pedig bárhol is vagyunk, telefonunk segítségével szabályozhatjuk otthonunk hőmérsékletét.

Z

Egészséges

a legtöbb fűtési rendszernél jelentősen megnő a szálló por mennyisége, a klíma viszont a szűrőberendezésnek köszönhetően megszűri a port és szennyeződéseket és tiszta, allergén mentes levegőt juttat otthonunkba.

Z

Környezetbarát

a XXI. század emberének globális feladata a környezet védelme. Fontos, hogy olyan fűtési megoldást válasszunk, amellyel megkíméljük az erdőket és nem szennyezzük a levegőt. A klíma tökéletes választás, mivel nem keletkezik égéstermék, ezáltal semmilyen káros anyagot nem juttat környezetébe.

ÉLJÜNK ZÖLD OTTHONBAN, HOGY A JÖVŐ IS ÉLHESSEN!